torsdag den 18. august 2011

"Verden er ad lave"


Denne klumme skrives mens jeg lytter til ”Sport på 3’eren” Godt jeg ikke skrev den i går for det var da en gang ”lortebold” i ”Parken”. Jeg havde godt nok regnet med at FCK ville vinde en ”let” sejr, det var der også andre der havde regnet med, har jeg læst både på FB og de forskellige netaviser jeg læser. Nå, det er for sent at græde over de penge jeg kunne ha’ vundet på 1-3, så går det nok bedre i aften hvor OB tager imod Villareal. 

Jeg har spillet 1000 kr. på en sejr til OB på 3-1, til odds 50. Bolden er givet op og indtil nu har Villareal ikke scoret. ”so far, so Good” eller på dansk ”så far, så godt”

Ellers så sker der ikke det store, her i mit lille ”ferieparadis”, men rundt omkring i verden der er der sgu gang i den, skal jeg love for. Er det ikke naturkatastrofer på Afrikas Horn, så er det optøjer i London eller en psykopat i Oslo, der går amok. Hvad sker der! USA er på fallittens rand sammen med det meste af Sydeuropa, aktiemarkederne rundt omkring i verden er gået i minus. Pandora er en æske man ikke tør åbne. Selvom Nordea anbefaler ”køb, køb” til sine kunder, nå, de havde lige nogle i deres egen portefølje de gerne ville af med. Ja hvad skulle man dog gøre uden en ”bank rådgiver”.

 Babusjka dukkerne fra Rusland er et symbol på ”jordens tilstand” du åbner en dukke og ”vupti så er der en dukke (læs= katastrofe) indeni, så åbner du den og ”vupti” så er der en ny dukke (læs= katastrofe) indeni. Der skal sgu nogle store skyklapper til, før man syntes at livet er ”værd at leve”.

Skibstrafikken står for næsten halvdelen af jordens luftforurening, Mærsk køber 20 nye skibe til en milliard stykket, jeg så ikke om det er sejlskibe! 

(OB, det spiller sgu her i starten, sjovt at høre direkte transmission i radioen, der skal ikke gå ”snøvlen” i den. Det kræver et godt ”snakketøj”, men sjovt at høre, stadig 0-0.).

 At verden er ad lave og vi (menneskeheden) er i gang med at ødelægge ”den blå planet” det kan der vist ikke være tvivl om, men at tro at vi (menneskeheden) vil gøre noget ved det er sgu da at stoppe blår i egne og andres øjne. Det går stille og roligt ned ad bakke, nå der sker nok ikke noget her i mit lille ”ferieparadis”, sikkert ikke i min levetid og hvad fanden, når jeg er død så er det jo ligegyldigt, hvordan verden udvikler sig (set fra min side).

”Danmarks indsamling”, det er jo noget som kan samle danskerne, der er ikke noget som et godt show, at TV2 og DR samsender, gør nok at der kommer en masse penge ind til ”Afrikas Horn”. I den forbindelse er det måske meget godt at huske at Grækenland fik 1000 milliarder (1.000.000.000.000,00) af EU. Danmark kan nok ”finde” små 100 millioner (mellem samtalekøkkenerne og fladskærmene og hvad der eller er på mode nu) altså små 25 kroner pr. dansker. Jeg har ikke dårlig samvittighed, jeg har mit eget Ulandsprojekt kørende.

(Nu er der godt nok pres på OB’s mål, indtil nu holder de nullet). 

Sultkatastrofen er selvfølgelig skrækkelig for dem som det går udover, ingen tvivl om det, men er det, at sende mad den rigtige løsning, eller tvinger det priserne ned på lokalt produceret mad, hvorfor dyrke jorden, grave brønde, plante træer, når der kommer mad fra de ”rige lande”. Det kommer jo ikke som et chok for de internationale organisationer der beskæftiger sig med fødevarer mangel. Der er jo hungersnød hvert årti på de kanter. Måske skulle de lærer at klare sig selv, så må de dø hvis de ikke kan overleve.

Libyen er vel snart blevet et demokrati, men Syrien er godt nok ikke helt så langt fremme, hvorfor går FN, USA, Danmark osv. ikke ind der og forhindrer nedslagtningen af lokalbefolkningen, er der ikke nok olie til at retfærdiggøre en invasion eller blot lidt bombning. 

(Halvleg i Odense 0-0, ja ja da, men løjerne begyndte også først i 2 halvleg i parken i går. Nu må vi om de kan putte en enkelt ind i de sidste 45 minutter).

Hunden sover og skal ikke skues mod hårene, så jeg må vel hellere fatte mig i korthed. Verden er ad lave eller har jeg blot smidt skyklapperne for en tid, jeg skal jo ikke klage,

(stadig 0-0 i Odense, der skal godt nok ske noget før jeg nærmer mig en formue, selv om der stadig er tid til en ”russisk dukke”) 

jeg lever mit eget ”økologiske”, cigaretrygende, slankemads spisende, hundeluftningsmaratonsgående liv her, hvor der ikke er tørt, ikke er hungersnød, ikke er bombetrusler, hverken selvmordstypen eller den der kommer fra luftangreb.
Så hvorfor er denne klumme så ”sortseende” når nu der snart kommer ”vagtskifte” i Danmark. Blot ”rød stue” kommer til magten så skal der nok komme gang i hjulene, Fair Løsning” må da kunne eksporteres til resten af verden. 

(der mangler 20 minutter på Odense Stadion, kom nu OB, frem over stepperne, lad os få en overraskelse at varme os på). 

Jeg er sikker på at Villy Søvndal nok skal gi’ alle der ikke har engelsk som modersmål, selvtillid til selv at begynde at tale dette verdenssprog (så længe den gule fare ikke overhaler, og bliver ”sproget” der tales). 

Danmark skal jo leve af ”videns orienteret” arbejde, så derfor er der jo mening i at udvise en indisk dame som udvikler noget telekommunikation, som den eneste og hun har kun været i landet i 10 år. 

(OB har scoret, Hans Henrik Andreasen er nu gud i HC Andersens by, nu mangler der kun 2 mål mere, så kan de spanske krykhusarer få en ”trøster” i overtiden).


Danmark, Danmark - du er landet der rykker
Snart er du landet, hvor alle går med krykker
Du samler ind til hele verden, alle følger spændt din færden
Danmark er med over alt, med bomber og penge
Verden i glimt, kort fortalt.

OB vandt 1-0 over Villareal, jeg vandt ikke en skid, men jeg har haft det sjovt under denne klummeskrivning. Den er muligvis en smule forvirret, men mine talegaver (læs= skriveegenskaber) er ikke på højde med de sports journalister på P3 som kommenterede kampen i ”Sport på 3’eren”.

Jeg er blevet sulten efter denne ”arbejdsopgave” så jeg vil nu varme et par hjemmelavede frikadeller og nyde dem sammen med frisklavet agurkesalat og noget friskbagt (købt, men friskbagt) sandwichbrød.

Husk nu, glem ikke at livet er hvad du (med lidt hjælp fra andre) gør det til. Husk at fortælle dem du elsker, at du gør det.

Kærlig hilsen til alle.

Robert

P.S, Jeg har selvfølgelig ikke spillet 1000 kr. på kampen, tror I jeg er millionær…


1 kommentar:

Harriet sagde ...

Hej bror - en forsinket kommentar fra din swester. Det var længe siden jeg havde været på din blog, så fik lige tid inden jeg skulle i seng. Jeg fik en griner og blev i godt humør som altid når jeg læser din klumme. Som du ved er jeg og Sv-Erik på ferie i Canada og jeg skal til at gå i seng nu kl. er 23.14 og vi er i Thunder Bay i Ontario. Jeg vil læse den næste en anden dag. Knus og kram fra din swester
PS. Jeg elsker dig min kære bror