torsdag den 23. juli 2009

DF - kæmper de undertryktes sag!

En kvindelig muslim fremhæves som rollemodel, fordi hun har klaret prøven og er blevet medlem i hjemmeværnet.

En eller anden klaphat fra DF (undskyld udtrykket) finder ud af det, og rejser en sag.
Chefen for hjemmeværnet må nu bede selv samme kvinde om at vælge mellem tørklædet eller hjemmeværnet.

(Da jeg var “kriger” i søværnet så havde vi et slørings TØRKLÆDE) det bruges så åbenbart ikke i hjemmeværnet.

Som Chefen sagde “Vi har et uniforms regulativ, som skal overholdes”.

Jeg ved godt at det er agurketid lige nu, men det er sgu da så komisk, at dem der ikke klapper sig på lårene af grin over sådan en gang pis, de skal deporteres til …..

Er det DF der skal kæmpe de undertrykte muslimske kvinders kamp, eller er det de selv samme muslimske kvinder der "tvinges" til at gå med tørklæde der skal kæmpe den!!

Hvad bilder DF og andre sig ind, at kæmpe andres sag, hvad skal det ligne at forbyde folk at gå med tørklæde, hvis det er et problem er det så ikke kvindernes sag at gøre oprør, Hvorfor tror nogle mennesker at de ved bedst. Jeg har i hvert fald aldrig hørt de muslimske kvinder, sige at de føler sig undertrygt fordi de går med tørklæde, snarere det modsatte.

Tror DF og andre virkelig at vi kan/skal forlange, at så snart folk af anden etnisk oprindelse (for nu at være politisk korrekt) træder ind over grænsen til DK - for hvad/hvilken grund det nu er - så glemmer de generationers traditioner/tankegang/væremåde/klædestil taler flydende dansk og kaster frikadeller i sig hurtige end du kan sige PIA!

Hvad er det der gør at DF og andre der hyler i samme kor, kun vil have dem der taler flydende dansk (uanset hvor i verden de kommer fra) til at bo i Danmark, “jo for eller forsvinder danskheden, den skal vi værne om”.

Hvilken danskhed!. Vi er efterkommere af en samling indavlede bønder, spanske - tyske - østrigske - svenske lejesoldater, polske kartoffelbønder, diverse ferie flirter fra rundt omkring i verden, ikke at forglemme adopterede børn fra eksotiske lande fjernt fra Danmark, som har kopuleret i flæng i generationer . Så hvad er Danskhed!! Er det at gå i meget små sko!!



Er du kriminel, så er det ud.
Går du med tørklæde, så er det ud.
Vil du ikke lære dansk, så er det ud
Ryger du, så er det ud
Vil du ikke arbejde, så er det ud
Er du fed, så er det ud
Vil du ikke integreres, så er det ud
Spiser du ikke frikadeller, så er det ud…………………………..

Så lige et par ord om krigen i Afghanistan, og lad mig lige sige til at begynde med.

Jeg har den dybeste medfølelse med de pårørende, til dem der er faldet, eller blevet invalideret på krop og sjæl.

Jeg tager ikke stilling til om vi skal være der sammen med de andre lande eller ikke.

Jeg forholder mig til, at der er regler for hvad man må gøre og især ikke gøre, når man er i krig. (Altså kun for den ene part)

Lad mig illustrerer det på en anden måde.

To fodboldhold, en dommer og to linjevogtere, en normal fodboldbane med to normale mål.

Der er trukket lod om hvem der skal spille efter reglerne (FIFA’s), ja, det er ikke svært, det ene hold taber den lodtrækning og kampen!. For det andet hold havde ingen regler at forholde sig til.

Nu er det vist på tide vi kaster noget af vores næstekærlighed over på en vi holder af/elsker, er vi helt oppe at køre så på en vi ikke kender (endnu)

“En fremmed, er en ven du endnu ikke har mødt”

Kærlig hilsen og fortsat god ferie/sommer til alle i DK.

Robert

Ingen kommentarer: